Méltón búcsúztatták az óévet

Több dobogós helyezéssel tért haza a Szilveszter Rallye-ról a PSZA Motorsport csapata.

„Nagyon jól éreztük magunkat a versenyen, bár sajnos egy tragikus haláleset befeketítette az első napot. Ezúton is szeretnénk részvétünket nyilvánítani Kaposi László családja számára. Nagyon sajnáljuk, hogy Laci bácsi elment” – kezdte a verseny beszámolóját Szabó Árpád, majd hozzátette. „Visszakanyarodva a versenyre, azt gondolom, hogy egy nagyon jó kis buli versenyen vagyunk túl, ahol a csapatunk szinte minden autója ott volt a célban. Szabó Attila egy műszaki probléma miatt nem tudta teljesíteni az utolsó szakaszt, de ennek ellenére boldogan mentek haza.”

Mózer Márk a rallycrossból érkezett, a csapat Peugeot 208 Rally4-es autóját vitte harcba, nem is akárhogyan, hiszen többször is dobogós helyen zárt, a végelszámolásnál pedig a H9-es kategória negyedik helyét szerezte meg. Márknak nagyon megtetszett a rally, elképzelhető, hogy láthatjuk még ebben a szakágban.

„Baksai Laciék nagyon gyorsak voltak, folyamatos harcban voltak a H8 első helyéért, ám végül lemaradtak róla. Az autójukat mondhatjuk körbe törték, ezért annyira nem örültek az eredményüknek. Szintén egy Ladát lovagolt meg a német Yves Volte, aki életében először ment ilyen autóval. A pályaversenyzés világából érkezett és ez volt az első rally versenye is. Nagyon pozitívan értékelte a hétvégét és a csapatunkat is, állítása szerint visszatér még hozzánk. Szetei Norbi problémamentes autózással zárta a Szilveszter Rallye-t, a barátait autóztatta meg a versenyen” – tette hozzá Szabó Árpád.

Ezzel a versennyel a csapat elbúcsúztatta a 2022-es évet és már 2023-ra koncentrál.

„Már nagyon várjuk a versenynaptárt és az RVSZ-t plusz, hogy milyen újdonságokkal áll elő az új szakág” – zárta a beszélgetést Szabó Árpád.

Köszönet a csapat együttműködő partnereinek: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Interpasszív Kft., Arthand System Kft., SZRV Racing Kft., Handball Family Bt., Wood Day Kertészeti Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., ECON Consulting Kft., Solution 4 All Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt., Millers Oils Hungary, Hankook Racing Tyres, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft.,Mobil Vizsgáztató Kft., BPracing.hu, Truckport Hungary Kft., Ten-Line Kft., Kulcsár-System Kft., MNASZ Tehetséggondozó Program, Primun Go Kft. YourStock24 Kft., Wall Print Hungary Kft., AutorentEger.