A legek versenye

Több szempontból is érdekes hétvégét tudhat a háta mögött a PSZA Motorsport csapata, hiszen ORB2-ben két párosuk is felállhatott a dobogóra, de a hétvége bukása is a csapathoz köthető.

„Túl vagyunk az Országos Rally2 Rally3 és Historic bajnokságok nyitó fordulóján, ami Nyergesújfalun került megrendezésre, két klasszikus gyorsasági szakaszon. Mondhatjuk azt, hogy egy népes mezőnyt vittünk a futamra, hiszen kilenc párost neveztünk mind három bajnokságban, illetve a teszt mezőnyébe” – kezdte a verseny beszámolóját Szabó Árpád, a csapat koordinátora. „Bizonyos szempontból nagyon sikeres hétvégénk volt, de voltak kiesőink is. Furák Ádám, Endrődi Laci és Szombathelyi Petiék is ide tartoztak, valamint a hétvége legnagyobb esése is a csapatunkhoz köthető, Seben Janóéknak a gáz átemelős kanyarban sikerült egy tetőt dobniuk. A fiúk jól vannak az autót pedig majd meg fogják javítani. A legnagyobb esés mellé a legsikeresebb eredmény is hozzánk kapcsolódik, hiszen a Baksai Laciék nyerték az abszolút értékelést ORB2-ben, ahol Szetei Norbiék abszolút harmadik helyet érték el a Citroennel. Az utolsó szakaszig kiélezett csaták voltak, másodpercek döntöttek a helyezésekről. Nagyon örülünk és gratulálunk minden célba erő versenyzőpárosnak, már régóta vártunk egy ilyen eredményt a csapattól. Ebből a szempontból ez egy pozitív hétvége volt. ORB3-ban két párost indítottunk, ők mind ketten célba is értek. Jó hétvége volt bár voltak hibák és azt gondolom, a rendezőknek jobban fel kell készülnie a versenyekre. Remélem az ilyen hibákat a jövőben már nem hibáknak fogjuk tekinteni, hanem inkább tapasztalatnak és azt is remélem, hogy a következő versenyek már sokkal zökkenő mentesebben fognak lezajlani. A csapatunk nevében szeretnék köszönetet mondani Hoffer Zsoltinak és csapatának és a versenyzői összekötőknek, hogy a lehetőségek mellett egy nagyon jó hétvégét varázsoltak. További köszönet illeti a szervizes fiúkat, ezen a hétvégén is nagyot mentek. Bízunk benne, hogy a Salgó Rally még sikeresebb lesz, hiszen ott az összes mezőny együtt fog menni. Nálunk nem áll meg az élet már úton vagyunk a következő versenyre a Hargita Rally-ra, ahol Nagy Gábor és Pazsitka István indul a csapatunk színeiben.”

Köszönet a csapat együttműködő partnereinek: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Interpasszív Kft., SZRV Racing Kft., Handball Family Bt., Wood Day Kertészeti Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., ECON Consulting Kft., Solution 4 All Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt., Millers Oils Hungary, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft., BPracing.hu, Ten-Line Kft., Kulcsár-System Kft., MNASZ Tehetséggondozó Program, Wall Print Hungary Kft., Better and Better Bt., LOTTE Chemical Magyarország Kft.