Kiéhezve várták a szezont

Ott lesz a Crumerum-Nyerges Rally-n a PSZA Motorsport csapata is, ahol az ORB2 és ORB3-as mezőny mellett a Historic mezőny is belekezd az idei szezonba.

„Április utolsó hétvégéjén megkezdi a 2023-as szezonját az ORB2, ORB3 és Historic bajnokságok is. Természetesen csapatunk mindháromban szerepelteti magát, ahogyan a teszt mezőnyben is. Ez egy régi – új verseny, amin két klasszikus gyorsasági szakaszt rendeznek Lábatlan – Bajna és a Tatabánya – Rugógyári út oda – vissza irányba kell majd teljesíteni. Biztosan izgalmas lesz és jó csaták várhatók majd” – kezdte a beharangozóját Szabó Árpád, majd hozzátette. „ORB2-be kicsit szegényesebb mezőnnyel érkezünk, mint a korábbi években, mert vannak, akik feljebb léptek, de olyanok is, akik nem indulnak idén, de így is lesz az élmezőnyben jó pár pilótánk, akikért szoríthatunk. ORB3-ban három párosunk indul, akik között vannak új versenyzők is, itt mindenki Ladával vág neki a szezonnyitó viadalnak. Historicban Szombathelyi Peti harcba viszi a piros VFTS-t, amit a social felületeinkről már ismerhetnek. Izgalom a tető fokára vág, bizakodunk, hogy az időjárás kegyes lesz hozzánk. Továbbá csak remélni tudjuk, hogy a Székesfehérvár Rallye után a többi bajnokság is méltó szezonnyitó futamon vehet részt.”

Köszönet a csapat együttműködő partnereinek: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Interpasszív Kft., SZRV Racing Kft., Handball Family Bt., Wood Day Kertészeti Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., ECON Consulting Kft., Solution 4 All Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt., Millers Oils Hungary, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft., BPracing.hu, Ten-Line Kft., Kulcsár-System Kft., MNASZ Tehetséggondozó Program, Wall Print Hungary Kft., Better and Better Bt., LOTTE Chemical Magyarország Kft.