Borús, ám szerencsés hétvége

Hat párossal vett részt a 2022 évi murvás buli versenyen, a Mikulás Rallye-n a PSZA Motorsport csapata és öt duóval ott is voltak a célban.

„Sajnos nem jött össze, hogy minden párosunk célba érjen, történt ugyanis, hogy Tellér Antiék egy kisebb tavacskában fejezték be a versenyüket. Szerencsére bajuk nem lett, de a vízből sajnos önerővel nem tudtak kijönni” – kezdte a beszélgetést Szabó Árpád csapatkoordinátor, majd hozzátette. „Mészáros Zsolt az orfűi verseny után most tért vissza a Peugeottal a rally körforgásába. Jól érezték magukat és célba értek, amihez gratulálunk. Bölcs Balázsék ritkán mennek, de akkor mindig a Veszprém környéki murvás versenyeket választják. Ez most is így volt és jó hétvégét zártak. A Rally3-ból ismert Bóka Dávidék népszerűsítették még csapatunkat, ők a licences kategóriában mentek egy Ladával és a negyedik helyen zártak, ami nagyon szép eredmény. Hibamentes versenyük volt, nagyon élvezték a hétvégét.”

Nagy Gábor ugyanebben a kategóriában indult a VFTS-sel, amiben a ZEG Rally Show óta egy új 16 szelepes Lada motor dübörög. Ez a Mikulás Rallye előtt még picit fejlesztve lett. Egy évvel korábban a fiúk az utolsó gyorsasági szakaszon búcsúztak, most viszont nagyon jól működött minden, sokat mosolyogtak és ott voltak a célban.

„A csapat legszebben csillogó eredményét a Zagyva család hozta össze. Dorka az idei évben ment először murvás talajon és ez volt az első komolyabb ilyen versenye. Nagyon szépen helyt álltak, voltak nagyon kiemelkedő eredményeik és az amatőrök között a Mitsubishik mögött a negyedik helyen zártak. Minden párosunknak gratulálunk és köszönjük mindenkinek, aki egy kicsit is hozzátett a sikereinkhez. Folytatás a Hungaroringen, a Szilveszter Rally a hozzánk legközelebb eső verseny” – tette hozzá Szabó Árpád.

Köszönet a csapat együttműködő partnereinek: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Interpasszív Kft., Arthand System Kft., SZRV Racing Kft., Handball Family Bt., Wood Day Kertészeti Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., ECON Consulting Kft., Solution 4 All Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt., Millers Oils Hungary, Hankook Racing Tyres, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft.,Mobil Vizsgáztató Kft., BPracing.hu, Truckport Hungary Kft., Ten-Line Kft., Kulcsár-System Kft., MNASZ Tehetséggondozó Program, Primun Go Kft. YourStock24 Kft., Wall Print Hungary Kft., AutorentEger.