Harc a bajnoki címért

Hét párossal áll rajthoz az Ózd Rally-n a PSZA Motorsport csapata. Rally1-ben, Rally2-ben és Historicban is van az egyesületükből versenyző.

A Székesfehérvár – Veszprém Rally után visszatér a Peugeot Kupa, ahol a Berta László – Császár László duó kiélezett csatában van a Hangodi Bendegúzzal a bajnoki címért folytatott csatában.

„Nagy hangsúlyt fektettünk a felkészüléskor a Peugeotra és bízunk benne, hogy probléma nélkül tudjuk teljesíteni az ózdi versenyt. Szerdán részt vettünk a hivatalos Peugeot Kupás teszten, ahol a legjobb tudásunk szerint állítottuk be az autót. A teszten részt vett Arnie is, aki Mads Ostbergnek mutatta be Ladának kinéző versenyautóját. Mads először csak navigátorként, majd pilótaként is kipróbálhatta csapatunk zöld fenevadját, ami nagyon tetszett neki. Köszönjük az Autószöv Gyöngyösnek és a Citroennek, hogy létrejöhetett ez az autózás” – mondta Szabó Árpád csapatkoordinátor.

Bertáék mellett Petróczy Péter és Gönczöl Ferenc lesznek ott Rally1-ben Mitsubishivel és Helembai Zsoltival a P13-as „Killer” kategóriában.

Az eddig nagyon erős Rally2-es mezőny a csapat számára picit foghíjas lesz. Mindössze két egyesületi és egy szervizes párosért drukkolhatnak.

„Tellér Antal, Seben János és Fekete Gyula versenyzéséért szorítunk Ózdon. Gyuláéknak nem sikerült jól a Mediterrán Rally, de továbbra is harcban vannak a Rally2 év végi abszolút első helyéért. Bízunk a fiúkban és erős hétvégére számítunk” – tette hozzá Szabó Árpád.

Historicban indul Zsolna József, aki megoldotta a motor problémáját és már nagyon várja a versenyt. Mellette Csukovics István autója lesz még a PSZA Motorsport sátra alatt.

Az Ózd Rally pénteken a salakos prológgal veszi kezdetét, majd szombaton kilenc gyorsasági vár az indulókra.

Köszönet a csapat együttműködő partnereinek: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Interpasszív Kft., Mogacél Kft., Arthand System Kft., SZRV Racing Kft., Handball Family Bt., Wood Day Kertészeti Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., ECON Consulting Kft., Solution 4 All Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt.Millers Oils Hungary, Hankook Racing Tyres, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft.,Mobil Vizsgáztató Kft., BPracing.hu, Truckport Hungary Kft., Ten-Line Kft., Kulcsár-System Kft., MNASZ Tehetséggondozó Program, KBL-Trend Home Hungária Kft., Charvát Kft., Panka Plast Kft., YourStock24 Kft., Wall-Print Hungary Kft.