Verseny dömping

A Rábaringen melegített a PSZA Motorsport csapata a Mediterrán Rally-ra.

„A hétvégén részt vettünk a Rábaringen egy eseményen, ami több szempontból is fontos volt csapatunk számára. Egyrészt Arnie versenykörülmények között is szerette volna kipróbálni az autót, mert ugye a ZEG Rally Show inkább a szórakozásról szólt. Most már felraktuk a slick gumikat, sokat állítgattunk az autón, ami nagyon jól sikerült, hiszen Arnie megnyerte a versenyt, több Mitsubishit is maga mögé utasítva. Ennek köszönhetően nagyon boldogan jöttünk haza” – kezdte a beszélgetést Szabó Árpád, majd hozzátette. „A zöld Ladán kívül még négy autósunk volt, az egyik a Zsolna Józsi, aki a Mediterrán Rally-ra készült az A-s Ladával, a másik Hinger Dávid, aki pusztán szórakozás miatt jött el és az egyik szerelőnk Bertalan János, aki most először próbálta ki magát élesben Nagy Gabi Ladájával. Mellettük még én vettem részt a Citroen C2R2 Max-szal, amivel a jövő hétvégi Mahle Rally Nova Gorica Mitropa versenyre készültem. Már nagyon régen ültem versenyautóban és szükségét éreztem, hogy megmozgassam az autót és magamat is.”

A csapat épphogy kifújja magát és már itt is a hétvége, ahol a Rally2-ben, a Rally3-ban és a Historicban is lesz érdekeltségük.

„Hét párosunk adta le a nevezését a Mediterrán Rallyra, de ezek mellett több versenyzőnek is szerelünk a Mecsek lábánál. Ebből a szempontból egy nagyon jó hétvégére várunk, bár az időjárás ezt elronthatja. Imádjuk a pécsi környéki versenyeket és a rendezőket is, erről a vidékről mindig jó emlékekkel jövünk haza. A hétvége talán egyik legfontosabb kérdése, hogy Fekete Gyula hogyan végez, hiszen pár pont lemaradással ott áll a Rally2-es bajnokság második helyén. Egy jó kiegyensúlyozott versennyel akár az év végi kupáinak méretét is növelheti. Szorítunk neki, ahogy természetesen a többi versenyzőnknek is. Nagyon öröm a csapatunk számára, hogy Virág Tomiék az eddig megszokott Veszprém Rally-záson kívül részt vesznek máshol is” – tette hozzá Szabó Árpád.

Köszönet a csapat együttműködő partnereinek: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Interpasszív Kft., Mogacél Kft., Arthand System Kft., SZRV Racing Kft., Handball Family Bt., Wood Day Kertészeti Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., ECON Consulting Kft., Solution 4 All Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt.Millers Oils Hungary, Hankook Racing Tyres, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft.,Mobil Vizsgáztató Kft., BPracing.hu, Truckport Hungary Kft., Ten-Line Kft., Kulcsár-System Kft., MNASZ Tehetséggondozó Program, KBL-Trend Home Hungária Kft., Charvát Kft., Panka Plast Kft., YourStock24 Kft.