Nem volt idejük unatkozni

Pozitív hétvégét zárt a PSZA Motorsport csapata az Ózd-Eger Rally-n, ahol minden bajnokságban volt autójuk. Mindenki jó szájízzel távozott a versenyről és nagyon várják a folytatást.

Népes csapattal vágott neki a csapat a hétvégi versenynek, a szervizparkban folyamatosan cserélődtek az autóik, de ez nem zavarta őket, talán csak a Rallye3-as logisztika volt nehezebben kivitelezhető. A jövőben az egy hétvégén, négy bajnokságban induló versenyekhez a csapatnak még nőnie kell, de már dolgoznak az ügyön, hiszen a Salgó Rallye-n hasonló szituáció vár rájuk.

„Az Országos Rallye Challengben két párossal voltunk érdekeltek, a Nagy Gábor – Trescsik Ákos és a Helembai „Csikar” Zsolt – Szebenszki Csaba duók küzdöttek a P12 helyezéseiért. Gáborék számára ez volt idén az első verseny és sajnos az utolsó gyorsasági szakaszon búcsúztak a versenyből, mert a motorból hallottak egy csúnya hangot és biztonságból megálltak. Zsoltiék végig a dobogós helyeken autóztak, és a harmadik helyet szerezték meg” – értékelte a csapat rallye1-es teljesítményét Szabó Árpád csapatkoordinátor.

Rallye2-ben a fókuszt Mészáros Zsoltiék kapták, akik szerettek volna egy jó eredménnyel hazatérni a versenyről, ám a rossz időjárás rányomta a bélyegét a versenyzésükre.
„Rallye2-ben a Mészáros Zsolt – Egerszegi Dávid autója új motort kapott az orfűi verseny után. A páros a versenyt megelőző csütörtökön az Euro-Ringen tesztelte autóját, ahol mindent rendben talált. Az autó egyébként a verseny folyamán is tökéletesen működött, de Zsolti elmondása szerint a hétvégén nem érezte a versenyzést. Egyébként a hatos kategória hatodik helyén zárták a hétvégét. A folytatásban a gyorsulásé lesz a főszerep, a Salgó Rallye előtt ráfekszünk majd, hogy a srácok még jobban érezzék majd magukat” – folytatta Árpi, majd hozzátette. „A Rallye3-as mezőnyből a Domoszlai Bence – Müller Tamás duót szeretném kiemelni, akik a P12-es kategória harmadik helyét szerezték meg. A srácok második tört szezonjukat kezdték meg a bajnokságban, ezért is nagyon szép eredmény ez tőlük. Parádon támadnak majd, még jobb helyezést szeretnének majd elérni.”

A népes táborból egy versenyző hiányzott, az ORC-t erősítő Berta László, aki komolyabban készült a versenyre, ám sajnos a futam előtt egy otthoni balesetben eltörte a kezét, amit pénteken gipszeltek be. A csapat nevében jobbulást kívánunk neki és várjuk őt a következő versenyre.

A PSZA Motorsport legközelebb a Salgó Rallye-n és a parádi Rallye3-as verseny vesz részt.

Köszönjük a támogatóinknak: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Fornád Trans Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Mogacél Kft., Arthand System Kft., Handball Family Bt., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., Fúzió Elektrotechnika Kft., Millers Oils Hungary, Hankook Racing Tyres, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft., Eurokardán Kft., Mobil Vizsgáztató Kft., SZRV Racing Kft., Primun Go Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt., BPracing.hu, Interpasszív Kft., Truckport Hungary Kft., Ten-Line Kft., Kulcsár-System Kft., MNASZ Tehetséggondozó Program.