Semmi extra, csak majdnem megnézték a málnást

Eredményes versenyt tudhat maga mögött a Huszár Péter – Pazsiczki Zoltán kettős, a legutóbb Parasznya és Lyukóbánya között rendezett Rally3-as versenyen. Péterrel beszélgettünk a verseny után. 

Végre újra verseny! Mennyire nehéz formában tartanotok magatokat úgy, hogy hónapok telnek el két verseny között?

– Igazából mi ehhez vagyunk hozzászokva. Mivel mindketten külföldön dolgozunk, így “karrierünk” kezdete óta voltak hónapos, esetenként még több szünetünk.

Az autó felkészülten várta a versenyt? ?

– Természetesen! A PSZA Motorsport készíti fel a kocsinkat a versenyekre és mint mindig, most is hibátlan paripával álltunk a rajthoz. Köszönjük szépen Árpi & Arnie!!!

Mi történt veletek a verseny folyamán?

– Semmi extra. Nagyon élveztük a napot. Bár az ötödik gyorson, a cél előtti kanyarban majdnem megnéztük a málnást, de valahogy összeszedtem… Már versenyeztünk itt párszor, kezdem megismerni a pályát és magunkhoz képest nagyon jókat mentünk.

Sajnos az utolsó szakaszon már etapban jöttetek vissza Parasznyára…

– Így van, ezt sajnáltuk is nagyon! De a lényeg, hogy egész nap nem történt senkinek semmi baja!

Elégedettek vagytok az elért eredménnyel?

– Igen. Bár azt szeretném megjegyezni, hogy az eredményeinket nem nagyon értem… A versenyek után egy nappal valahogy mindig más lesz a helyezésünk, mint a helyszínen. Elvileg két versenyen is abszolút pontszerző helyen végeztünk, mégis nulla pontunk van.

Mit tartogathat még számotokra az idei esztendő?

– Pontosan nem tudom megmondani, mert nem látok a jövőbe… sajnos! ? De ha minden a tervek szerint alakul, akkor Geresdlakon indulunk idén utoljára. Az autógyilkos Mityut és a számunkra nem vonzó Szilvesztert kihagyjuk. Idén így négy Rally3-as futamunk lenne, ami egyéni csúcs. Egy naptári éven belül még sosem versenyeztünk ennyit.

Végül szeretném megköszönni a családunk és barátaink támogatását! Köszönjük, hogy mindig mögöttünk állnak!!! Nagy köszönet még egyszer a PSZA-s srácoknak, valamint az egyesületünknek, a Full Autó SE-nek! Nélkülük nem menne ilyen gördülékenyen és profin a versenyzésünk!!! Külön köszönjük még Gabi bácsinak a Tengerész Múzeumból a támogatást és a szurkolást!

 

Forrás: Sipos Attila – Rallyfeeling.hu