Steelvent Salgó Rallye 2020 | Beharangozó

Tíz párossal érkezünk az évadnyitó Salgó Rallyera.
Rég volt már az utolsó bajnoki forduló, így egy népes csapattal sikerül megkezdeni az első idei Rally1 és Rally2-es versenyt. A nyári időjárás úgy néz ki, most egy kicsit ősziesre fordul, ezért több mint valószínű nedves körülmények között, trükkös útviszonyokon fog zajlani a vasárnapi verseny.
Balázs Bence – Csató Roland tavaly Mecsek rallyen szálltak utoljára harcba ezért már nagyon várják a vasárnapi rajtot. A BMW jelentős átalakuláson ment át, így komoly elvárásokkal érkeznek a nógrádi versenyre a fiúk.
Balogh Peti – Lőrik Laci számára hazai versenyen nincs más cél, mint a tisztes helytállás, ezért mindent meg is tesznek a versenyzők.
Berta Laci – Császár László egy jóízű autózásra készülnek az ORC mezőnyében a Citroen C2R2 versenyautójukkal.
Mészáros József – Mester Ferenc a Historic mezőnyét erősítették eddig narancssárga Trabijukkal, ám idén nagy fába vágták a fejszéjüket, a rallye2 2WD kupába neveztek az újdonsült Citroen Saxojukkal.
Illés Emil – Lénárt Szilárd életük első közös megmérettetésére készülnek a Salgó Rallye-n egy vérbeli P csoportos Ladával.
Petróczy Peti – Nagy Ádám korábban csak rallye3 versenyeken mentek, mint előfutó, ám most az ORB előtt fogják róni a kilométereket.
Berta Joci – Losonczi Csabi (Inter Europa Team) domaházi tesztverseny után már nagyon várták a hazai versenyüket. Jociék az élmezőnyt célozták meg az újra gondolt N-es Hondával.
Baksai Laci – Erdei Zoltán (Borsod Race Media Kft.) a rallye2 ismert fenegyerekei, mindig sikerül a technikai hátrányban szenvedő Ladájukkal meglepetést okozni. Ahogy fogalmazni szoktak, „Csak legurulunk” szóval a cél a cél.
Mészáros Zsolt – Egerszegi Dávid ( M-Power ASE) első közös versenyére készül a csapatunk által felkészített Peugeot 208 R2-vel. Korábban BMW- vel versenyző páros számára igazi kihívás lesz az esős Salgó Rallye.
Rónavölgyi Endre – Kováts Edith (Rally Cafe Racing Kft.) ebben a felállásban jóformán a kazári gyorsasági szakaszon fogják megtenni az első közös métereiket. A pilóta számára új a navigátor a kocsi és a szervizcsapat is. Céljuk első sorban nem más, mint az összeszokás, a gázt pedig a 2WD kupa értékelés minél jobb eredményei miatt fogják nyomni!
Bízunk benne sokan fogtok szurkolni a pálya szélén, sok sikert fiúk!
PSZA Motorsport reklámpartnerei: Virtech Labs Bt., FER-VILL KFT., Dolphio Technologies Kft., Truckport Hungary Kft., Fornád Trans Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Fúzió Elektrotechnika Kft., Millers Oils Hungary, Hankook Racing Tyres, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, FervillSound Kft., SFR Parts Kft., Loppun’s Garage, DSG Kft., Eurokardan Kft., Mobil Vizsgáztató Kft., SZRV Racing Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt., BpRacing.hu, Landa – Trans Kft., Petro-Ép 2017 Kft., Interpasszív Kft.