Integra Group Rallye Domaháza 2020.06.20-21.

Csapatunk háza táján is megkezdődik az idei csonka versenyszezon a most következő hétvégén. Három kiváló párossal látogatunk el az Integra Group Rallyera, ami a Zabar és Domaháza közötti szakaszon fog zajlani. Petróczy Péter és Nagy Ádám egy Evo9-es Mitsubishivel fognak rajthoz állni az előfutók között, József Berta- Csaba Losonczi páros az újdonsült Honda Civicet viszik táncba a licences mezőnyben valamint Huszár Péter és Zoltán Pazsicki az újragondolt Honda Civic VTi-vel az utcai gumis Rallye3 mezőnyben vívják meg saját harcukat.
#P0000 Petróczy Péter- Nagy Ádám:
– Nagyon örülünk, hogy ismét versenyautóba tudunk ülni és ráadásul számunkra ez egy hazai verseny. Bízunk benne, hogy egy kiváló hétvégén leszünk túl, a pályát már jól ismerjük és a prologót is várjuk. Reméljük sok néző előtt fogunk tudni autózni és szép időnk lesz.
#P30 Berta József – Losonczi Csaba:
– Nagyon várjuk a vasárnapot, hogy egy régen vágyott technikával mehessünk! A PSZA-nak köszönhetően a vásárlás óta komoly felkészítésen és némi fejlesztésen esett át az autó. Joci-val gyerek korunk óta barátok vagyunk, így az autóban remek a hangulat. Ezt a versenyt felkészülésnek szánjuk a Salgó rallyra, ahol hazai környezetben szeretnénk eredményétől függetlenül egy jóízűt autózni, a többit már az idő megmutatja..
#21 Huszár Péter – Pazsicki Zoltán:
– A versenymentes időszak nagyon hosszúra sikeredett. Hogy miért, ezt most nem fejteném ki, ezért már nagyon várjuk a kezdést. A Honda Civic VTi versenyautónk átkerült a PSZA Motorsport műhelyébe. A fiúk nagyon kitettek magukért! A fénykáron kívül dőltek ki még csontvázak a szekrényből de Árpiék felvették a kesztyűt,keményen beleálltak a dologba és minden túlzás nélkül mondhatom,újjáépítették a kocsit. Domaházán jól szeretnénk érezni magunkat és utána majd meglátjuk hogyan tovább. Ha a lehetőségek adottak lesznek,minél több rally3-as versenyt szeretnénk idén teljesíteni.
PSZA Motorsport reklámpartnerei: Virtech Labs Bt., FER-VILL KFT., Dolphio Technologies Kft., Truckport Hungary Kft., Fornád Trans Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Fúzió Elektrotechnika Kft., Millers Oils Hungary, Hankook Racing Tyres, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, FervillSound Kft., SFR Parts Kft., Loppun’s Garage, DSG Kft., Eurokardan Kft., Mobil Vizsgáztató Kft., SZRV Racing Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt., BpRacing.hu, Landa – Trans Kft., Primun Go Kft., I-Road Link Kft.,
Szerkesztette: PSZA