Szezon előtti teszt!

Rónavölgyi Endre és Zoltán József (Buszos) 2020.05.23.-án Szabadszálláson az FRT.hu kupa szervezésében egy teszten vettek részt.

Mivel lassan kezdődnek az első, másod és harmadosztályú bajnokságok, ezért egyre több pilótánk szeretné bemelegíteni magát. A 2 hónappal hosszabb kényszerpihenő után jó érzéssel ülnek be a pilóták és navigátoraik leporolt versenyautóikba.

Rónavölgyi Endre idén egy új felállásban fogja róni a Rallye2-es bajnokság 2wd kupában a versenykilómétereket. Csapatot, navigátor és autót is váltott. Az autót csapatunk a PSZA készíti fel, míg a kanyarok erősségét Kováts Edith fogja diktálni: „Nagyon jó hangulatú teszten vagyunk túl. Mondhatom, hogy sikerült összebarátkozni a Saxoval. Néhány dolgot még fejlesztünk rajta és Salgón támadunk!”

Zoltán József alias „Buszos” Baranya kupa óta nem ült autójába, azóta jelentősen átalakult a narancssárga VFTS Lada. A pilóta rendkívül izgatottan várta az első próbakört megújult autójával.

Zoltán József : Nagyon jó érzés volt újra a versenyautó volánja mögött ülni. Az elmúlt napokban nem sokat aludtam, hiszen már annyira izgatottan vártam ezt a napot. Az izgalom megérte, hiszen fantasztikus körökön vagyunk túl, az autó tökéletesen működött, nagyon nagy élmény vele minden egyes méter. Köszönöm szépen a PSZA-s fiúknak Arnienak és Árpinak a hibátlan munkát.

 

Csapatunk következő megjelenése a Június 13-14. között rendezendő Rallye3 bajnokság első futama: Kisvaszar Rallye.

 

PSZA Motorsport reklámpartnerei:
Virtech Labs Bt., FER-VILL KFT., Dolphio Technologies Kft., Truckport Hungary Kft., Fornád Trans Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Fúzió Elektrotechnika Kft., Millers Oils Hungary, I-Road Link Kft., Hankook Racing Tyres, Matricakell.hu, Pelixír Centrum Kft., FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, FervillSound Kft., SFR Parts Kft., Loppun’s Garage, DSG Kft., Eurokardan Kft., Mobil Vizsgáztató Kft., SZRV Racing Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt., BpRacing.hu, Landa – Trans Kft., Primun Go Kft.,