Maradj otthon és ralizz online!

A PSZA-s fiúk is mint ahogy mindenki, közel már két hónapja autósportmentes életet élnek. Ez a helyzet most senkinek sem egyszerű! Szabó Árpival beszélgettünk, hogy mivel telnek most a napjaik.

Szia Árpi! Már két ORB futamon is túl lennénk.. Hogy bírjátok az otthon maradást?

Sziasztok, igen sajnos a járványhelyzet miatt kicsit halkabban telnek a hétköznapok, mint azt már megszoktuk az év korai szakaszán. Nekünk jelenleg az otthont az a műhely jelenti, így magunkra csuktuk az ajtót és csináljuk ügyfeleink autóit. Volt pár olyan munka, amire régóta nem tudtunk időt szakítani, így most azokat is végre be tudjuk fejezni. Hál isten, akikkel együtt dolgozunk, pozitívan látják a jövőt, így minden kis apróságot meg kell csinálni a versenyautókon, ellátnak minket feladattal, ezért amikor újra rajthoz állhat a mezőny, egy remélhetőleg tökéletes autóba ülhetnek majd bele!

2020-nak nagy tervekkel indultatok neki, ezek hogy változtak meg?

Az álmok és a tervek nem hagytak alább. Persze az élet mindig hoz meglepetéseket, de ezekkel együtt kell élni és alkalmazkodni kell hozzájuk. Egerben rengeteg versenyzőpárost kellett volna kiszolgálnunk, de az egyeztetések alapján az első induló versenyen is hasonló lehet a helyzet. Ennek nagyon örülünk, hiszen a hozzánk fűzött reményeknek szeretnénk megfelelni. Az már egyértelmű mindenki számára, hogy egy csonka bajnokság lesz. Azt gondolom, ha öt forduló lesz, akkor már boldogok lehetünk. Látjuk, hogy a szövetség és a rendezőség nagy körültekintéssel fogja megrendezni a versenyeket, annak érdekében, hogy minden páros ott tudjon lenni. Nyilvánvaló, hogy a járvány a csapatok anyagi hátterét erősen megcibálja, ezért ezt is figyelembe kell venni. Terveink között szerepelt pár külföldi esemény is, de jelenleg a Mitropa Kupa bajnokság, mint olyan nem lesz az idei szezonban. Nem adtuk fel ezeket az ambícióinkat, ezért keressük a lehetőségeket, hogy hol fogunk tudni indulni. Jelenleg az autóink hadra készek így várjuk, az első versenykiírást!

Mit gondolsz, mikor lesz az első verseny?

A mostani hírek azt sugallják, hogy ha maradunk az eredeti naptár szerint, akkor talán a Mecsek vagy a Veszprém Ralin fogunk kezdeni. Az elnökség megnyugtatott minket, hogy időben fogunk tájékoztatást kapni, hiszen nem mindegy, hogy milyen helyszínnel kezdünk. Jelenleg minden autónk aszfaltra van felkészítve, de ha csak egy hetünk lesz felkészülni, akkor sem fog rajtunk múlni!

Addig is az Online Bajnokság szerves részesei vagyunk, és élvezzük, hogy minden kanyart meg tudunk nézni, hogy elfér-e ötödikben.

Valamint ezúton is szeretnénk megköszönni támogatóinknak, hogy ebbe a nehéz helyzetbe is kitartanak mellettünk, hogy később kiváló sportsikereket érjünk el közösen. Köszönjük szépen a lehetőséget!

PSZA Motorsport reklámpartnerei:
Virtech Labs Bt., FER-VILL KFT., Landa – Trans Kft., Primun Go Kft., Dolphio Technologies Kft., Truckport Hungary Kft., Fornád Trans Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Fúzió Elektrotechnika Kft., Millers Oils Hungary, I-Road Link Kft., Hankook Racing Tyres, Matricakell.hu, Pelixír Centrum Kft., FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, FervillSound Kft., SFR Parts Kft., Loppun’s Garage, DSG Kft., Eurokardan Kft., Mobil Vizsgáztató Kft., SZRV Racing Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt., BpRacing.hu

 

Forrás: Rallyfeeling.hu

Maradj otthon és ralizz online!