21. Szilveszter Rallye 2019 | Beszámoló

Sikerrel zártuk a 2019-es szezon utolsó versenyét, mely számunkra teljesen hazai Szilveszter Rallye.

Csapatunk négy versenyzője teljesítette a mogyoródi Formula 1-es pálya különböző útjain megrendezett versenyt. Szerencsére nagyon szép időnek örülhettünk, így nagy nézőszám mellett búcsúztattuk az óévet.

Baksai László – Hajdú Niki: Számunkra ez a verseny tényleg csak a levezetésről szólt, de azért próbáltunk tempósan közlekedni. Niki új volt mellettem, de már a pályabejáráson láttuk, hogy nem lesz gond a közös munkával. Nem volt felhőtlen a versenyünk, mivel az első napi második gyorsaságin a differenciálművünk lefogazott a cél előtt, de még tudtuk értékeléssel teljesíteni. A PSZA Motorsport csapata nem habozott és megígérték, hogy másnap tudjuk folytatni a versenyt. Ez így is lett, így a negyedik helyen célba is tudtunk érni. Nagyon jól éreztük magunkat, Nikinek köszönöm szépen a profi munkát. Mindenkinek szeretnék boldog újévet kívánni, jövőre találkozunk! ?

Kiss Péter és Mester Ferenc nagy álma volt a Szilveszter Rallye, hogy a kis Trabit bemutassák. Nagy sikert értek el, hiszen mindenki csodálta őket és a makulátlan autójukat, végül pedig a kategória első helyen értek célba.

Hock Pál – Hock András az Audival egy látványos autózást követően a Historic kategória harmadik helyén értek célba. Alaposan átmozgatták az jó öreg öt hengeres Audit, amit a nézők rendkívül élveztek

Szabó Árpád – Papp Arnie: Támogatóinknak köszönhetően be tudtunk ruházni erre a nagyszerű Citroen C2R2 Max versenyautóra, amit a Szilveszter Rallye-n tudtunk először kipróbálni. Mivel másfél éve nem mentem versenykörülmények között, ezért nem számítottam sok jóra. Az első gyorsaságin be is igazolódott, hiszen a második kanyarba már meg is pördültünk. Azt gondolom, ez a kis baki átlendített a bennem lévő izgatottságon és utána már nem volt semmilyen kalandunk. Sikerült végig kategória harmadik időket autózni, ami egyben azt is jelentette, hogy csak újabb fejlesztésű versenyautó végzett előttünk. Számunkra ez egy nagyon jó eredmény volt első nekifutásra. R2 és H/7 kategória harmadik helyet hoztuk el.
Most jött el az a pont is, hogy köszönetet mondjunk Papp Arnieval a 2019-es szezonért partnereinknek, akik nélkül nem működhetnénk. Versenyzőinknek, akik minket választotta, hogy közösen sikereket érjünk el, barátainknak, segítőinknek, akik önzetlenül jöttek velünk mindenhova és segítették a munkánkat. 2019 egy tanulságos nehézszezon volt, bízunk benne, hogy jövőre jobb szolgáltatást és még több pontot fogunk haza hozni.

Bízunk benne, hogy jövőre is találkozunk, gyertek minél többen a pálya szélére! Sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk minden versenyzőtársnak, csapattagnak, szurkolónak, fotósnak egyszóval mindenkinek!:) Hajrá 2020!

Reklámpartnereink: Virtech Labs Bt., FER-VILL KFT., Landa – Trans Kft., MJM Transport Kft., Primun Go Kft., Dolphio Technologies Kft., Truckport Hungary Kft., Fornád Trans Kft.,Közbeszerzés Figyelő Kft., Fúzió Elektrótechnika Kft., DPF Cleaning Hungary Bt., I-Road Link Kft., Kamaraerdei Stúdió Bt., Matricakell.hu, Pelixír Centrum Kft., FoliaZ.hu., GN Group Kft., Trenaker Kft.,Kormosadi.hu, Kasza Motorsport, FervillSound Kft., SFR Parts Kft., Loppun’s Garage, DSG Kft., Eurokardan Kft., Mobil Vizsgáztató Kft., SZRV Racing Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt., BpRacing.hu.