23. TAXI4 Mikulás Rallye 2019 | Beszámoló

December 7-8 között rendezték Veszprémbe a Mikulás Rallyet, ahol csapatunk hét párossal képviseltette magát. Hál isten az időjárás kegyes volt hozzánk és egy napsütéses télhez képest enyhe időben autózhattak a fiúk a Balaton parti murvás pályákon.

Nagy Gábor – Trescsik Ákos: Jó volt újra autóban ülni és kicsit csúszkálni a murvás szakaszokon. A pályák a lehetőségekhez képest jó állapotban voltak, így élvezetes volt a verseny. Sajnos kaptunk egy defektet az első körben ami megpecsételte a sorsunk. De nem csüggedtünk, élveztük tovább a versenyt. Nekünk idén itt véget ért a szezon, ezért szeretnénk mindenkinek megköszönni, aki segített ebben az évben, jövőre folytatjuk.

Baksai Laci – Erdei Zoltán párosunk számára jól sikerült a Mikulás Rallye első szakasza, hiszen Lada kupa első időt autóztak és kategória másodikat. Sajnos a fiúknak nem volt ilyen szerencséje a második szakaszon, hiszen egy defekt megállította a siker szériát. Laciék a negyedik gyorson ismét defektet kaptak, így úgy döntöttek, hogy kiállnak a versenyből.

Bujdos Miklós és Csonti számára nem jutott sok a téli viadalból. Az első gyorsasági szakasz felénél a váltó megadta magát.

Czesinger Kristóf – Ősze Robi: Számunkra ez volt idén a legélvezetesebb verseny. Nem hátráltatott minket semmilyen fajta műszaki hiba, az autó végig tökéletes volt. A hétvége folyamán az utolsó szakasz okozott némi buszúságot, hiszen egy defekt miatt lecsúsztunk a Lada kupa dobogóról, de nem csüggedtünk, nagyon jól éreztük magunkat.

Virág Tomi-Matics Barbi páros remekelt a versenyen! Jól muzsikált az autó és a versenyzők is a toppon voltak. Lada kupa harmadik helyen zárták a murvás kihívást.

Roller Gabiék a Fehérvár Rallye után itt is sikeresen célba értek, Lada kupa tízedik helyén.

Balázs Kornél- Mohácsi Laci sprint kategóriában próbáltak szerencsét egy kupás Suzuki Swifttel. Sajnos a második gyors közepén a féltengely felmondta a szolgálatot, így kiállni kényszerültek.

Idénre, már csak a Szilveszter Rallye marad számunkra, ahol készülünk újdonságokkal is!:)

Reklámpartnereink: Virtech Labs Bt., FER-VILL KFT., Landa – Trans Kft., MJM Transport Kft., Primun Go Kft., Dolphio Technologies Kft., Truckport Hungary Kft., Fornád Trans Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Fúzió Elektrótechnika Kft., DPF Cleaning Hungary Bt., I-Road Link Kft., Kamaraerdei Stúdió Bt., Matricakell.hu, Pelixír Centrum Kft., LTL Lotistics Solution Kft., FoliaZ.hu., GN Group Kft., Trenaker Kft.,Kormosadi.hu, Kasza Motorsport, FervillSound Kft., SFR Parts Kft., Loppun’s Garage, DSG Kft., Eurokardan Kft., Mobilvzsgáztató Kft., SZRV Racing Kft.