Megjártuk Ausztriát és kupákkal tértünk haza | W4 Rallye 2019

Sikerrel tértünk haza a W4 Rallyeról. Papp Arnold és Galambos Sándor 138 km murva után gond mentesen célba értek a Zöld Ladával. Természetesen, mint ahogy azt szokott lenni, nem indult gond mentesen a verseny! Az osztrák technikai bizottságnak első pillantásra nem tetszett a túlfejlesztett Lada, főleg a szekvencionális váltó. De a rendezőség szerette volna megoldani a problémát és azon dolgoztak, hogy megtalálják a számunkra kiírt kategóriát. Így péntek délután el is tudtak rajtolni a fiúk. A néző közönség először szkeptikusan, majd a végén már őrjöngve várták a Zöld Ladát.

Papp Arnold: Nagyon boldog vagyok, hogy Ausztriában sikerült életemben először nyernem rallyeban. A murva a kedvenc talajtípusom és itt akadt belőle bőven. Nagyon változatos pályákon versenyezhettünk Sanyival és a nézők nagyon szimpatikusak voltak Mindenhol találkoztunk csápoló osztrák szurkolókkal. Az autó végig tökéletes volt, így év végére azt mondhatom teljes mértékben összeállt. Még egy Rolf Schmidt is belekukkantott a motortérbe Sajnálom, hogy Nagy Gabi és Godó Tomi nem tudott részt venni a versenyen, de azt gondolom, jövőre ismét kilátogatunk osztrák barátainkhoz. Számunkra ezzel a versennyel lezárult a 2019-es szezon. Idén rengeteget tanultunk és a jövőben szeretnénk ezeket majd kamatoztatni. Ezúton is szeretném megköszönni partnereinknek, hogy lehetőséget biztosítottak arra, hogy egész évben tudjunk versenyezni illetve, hogy külföldön is kipróbáljuk magunkat. Valamint Kormos Ádinak és PSZA Motorsportnak, hogy egy pillanatig sem kételkedtek bennem, és persze a szurkolóknak, nektek, akik mindig szorítottatok értünk.

Csapatunk számára természetesen nem ér véget a szezon teljes mértékben, hiszen van még egy Mikulás Rallye és egy Szilveszter Rallye is, ahol rengeteg autóval képviseltetjük magunkat.

Reklámpartnereink: Virtech Labs Bt., FER-VILL KFT., Landa – Trans Kft., MJM Transport Kft., Primun Go Kft., Dolphio Technologies Kft., Truckport Hungary Kft., Fornád Trans Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Fúzió Elektrótechnika Kft., DPF Cleaning Hungary Bt., I-Road Link Kft., Kamaraerdei Stúdió Bt., Matricakell.hu, Pelixír Centrum Kft., LTL Lotistics Solution Kft., FoliaZ.hu., GN Group Kft., Trenaker Kft.,Kormosadi.hu, Kasza Motorsport, FervillSound Kft., SFR Parts Kft., Loppun’s Garage, DSG Kft., Eurokardan Kft., Mobilvzsgáztató Kft., SZRV Racing Kft.