W4 Rallye beharangozó | Ausztiába megyünk lezárni az évet

Kis csapatunk idén úgy döntött, hogy a záró futamát külföldön, pontosabban Ausztriában futja le! Erre meg is találtuk a megfelelő versenyt az ausztriai Waldviertel (W4 ) Rallyet. A verseny csapatunk kedvenc talaján zajlik murván. Közel 150 km gyorsasági szakaszt kell teljesíteni a fiúknak November 15-16-dika között. Az eredeti tervek szerint három versenyzővel érkeztünk volna Fuglauba, de sajnos csak csapatunk Rallye2-es egysége Papp Arnie fogja képviseltetni magát a versenyen a Zöld Ladájával. A többiek Godó Tomiék és Nagy Gabiék igazoltan maradnak távol. Ezúttal egy új navigátorral fog Arnie rajthoz állni Galambos Sándorral, akinek számítunk az osztrák helyismeretére!

Papp Arnie: Év közben jött az öttlet, hogy ki szeretnénk magunkat próbálni külföldön is és egyben a jövő évre is készülni, mivel nem titkolt célunk, hogy a következő szezonban egy párszor szeretnénk a hátáron túl is versenyezni. Az útvonallap nagyon kecsegtető, hiszen 150 km megyünk majd murván, ami a videókból leszűrve nagyon jó minőségű. Az autón ismét fejlesztettünk egy picit, így ezt is lesz lehetőségünk tesztelni. Ismét egy új navigátorral vágunk neki a szakaszoknak, de bízok benne, mivel Sanyi ausztriában dolgozik, hogy sokat tud majd segíteni a helyismeretével. Természetesen a cél a célba érkezés a tapasztalat szerzés illetve a jó hangulat, de ahol sok lesz a néző, ott azért próbálunk majd látványosan közlekedni illetve megmutatni a nézőknek a 16 szelepes motor hangját.

 

A verseny hivatalos honlapja: http://www.rallyew4.at/2019/

 

Reklámpartnereink: Virtech Labs Bt., FER-VILL KFT., Landa – Trans Kft., MJM Transport Kft., Primun Go Kft., Dolphio Technologies Kft., Truckport Hungary Kft., Fornád Trans Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Fúzió Elektrótechnika Kft., DPF Cleaning Hungary Bt., I-Road Link Kft., Kamaraerdei Stúdió Bt., Matricakell.hu, Pelixír Centrum Kft., LTL Lotistics Solution Kft., FoliaZ.hu., GN Group Kft., Trenaker Kft.,Kormosadi.hu, Kasza Motorsport, FervillSound Kft., SFR Parts Kft., Loppun’s Garage, DSG Kft., Eurokardan Kft., Mobilvzsgáztató Kft., SZRV Racing Kft.