CREDOBUS Eger Rallye 2019: Kaptunk hideget-meleget is

Közel négy hónapos szünet után ismét útjára indult a magyar rallye bajnokság, ahol kicsiny csapatunk is most már egyre jobban szerepet vállal. 12 párossal indultunk el a Heves megyei szezonnyitón. Azt előzetesen szeretnénk megköszönni, hogy ilyen sokan minket választottak és hisznek a munkánkban. Köszönjük. 

Rallye1:
Budavári Zoli – Végh Róbert a Citroen C2R2 –vel a végsőkig küzdöttek, hiszen még egy fa is az útjukat állta, de sikeresen visszaértek a Dobó téri céldobogóra. Nagy Gábor és Trescsik Ákos a gyönyörű szép fehér Ladájukkal sajnos nem sok közös gyorsasági kilométert élhettek át, mivel a második szakaszon, motorhiba miatt kiállni kényszerültek a versenyből. Szőnyi Andris – Patkó Gabival az oldalán, szintén nem lett kedvence az egri szezonnyitó. Bár a páros nagyon kecsegtető szakasz eredményeket értek el, nyertek is a kategóriában gyorsasági szakaszt, de az autó itt sem akarta meglátni a célt.

Historic:
Orosházi Szabi és Kispataki Gábor az összes gyorsasági szakaszt végigküzdették a kis Suzukival, ami tökéletesen muzsikált alattuk. Abszolút ötödik illetve kategória második helyen értek célba.

Rallye2:
Baksai Laci és Erdei Zoli az újdonsült motorjukkal és a Hankook gumikkal kiváló időket autóztak, amit szép kupákkal díjaztak. Abszolút hetedik kategória harmadik hely, Lada kupa második helyen zártak.
Berta József- Deák Henrietta páros a két literes Ladájukkal sok izgalmas helyzet után a P/13-as géposztály második helyén értek célba.
Balázs Bence – Víg Sándor csapatunk újdonsült versenyzői zöld BMW-jükkel a kezdeti nehézségek ellenére sikeresen célba értek a kategória ötödik helyén.
Merényi Zsolt és Érsek Krisztián tavalyhoz képest kategóriát váltottak. Az egri pályák java része feküdt a Hondának, ám a szuhai pályán komoly harci sebeket szenvedett autójuk, de így is a kategória harmadik helyén értek célba.

Támcsu Zoltán Szalontai Attilával az oldalán 22 év után tértek vissza a Rallye pályákra a Luczó Promotion Kft. színeiben. Volt néhány kalandjuk a visszaszokás nevében, de a sikeres célba érkezés szintén megvolt.
Balogh Petiék sajnos csak előfutni tudtak, annak ellenére, hogy a versenybe neveztek, így a látványé volt a fő szempont.
Papp Arnie, Harangozó Csengével kezdte meg a rallye2-es szezont. Hankook gumik mellett tették le a választást, talán nem döntöttek rosszul, hiszen a mezőny egyetlen 16 szelepes Ladájával, egészen az utolsó gyorsaságiig magabiztosan vezették az abszolút értékelést. Sajnos egy apróhiba végzetesnek bizonyult és az élről kényszerültek feladni a versenyt.

Köszönjük a támogatást és a szurkolást, Miskolcon találkozunk:)

Együttműködő partnereink: Virtech Labs Bt., FER-VILL KFT., Landa – Trans Kft., MJM Transport Kft., Primun Go Kft., Dolphio Technologies Kft., Truckport Hungary Kft., Fornád Trans Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Fúzió Elektrótechnika Kft., Solar Pro-Tech Kft., Budaörs Rádió FM 104.8., Kamaraerdei Stúdió Bt., Matricakell.hu – matrica webáruház., LT Communication Kft., SR- Filt Mérnökiroda Kft.,LTL Lotistics Solution Kft., Optibiomed Kft. Pleixir Centrum Kft., FoliaZ.hu., Ruhan Kft., TEN-LINE Kft., Multi Garage Kft., Extremautosport.hu., Petersgumi.hu., GN Group Kft., Trenaker Kft., Kasza Motorsport., FervillSound Kft., Loppun’s Garage, LEL Kft., Volvid Zrt., Simon és társai Kft., Cso-koto Kft., GPS-COM Kft., DSG Kft., GarAgent-AH Kft., HumanoiT Kft.

 

Forrás: PSZA Motorsport Facebook